Reklama
 
Blog | Richard Händl

Víra ve spiknutí je věčná

Je dobře se koncem roku připravit na nebezpečí, která nás čekají v blízké budoucnosti. A že je na co! Neustále někdo proti nám, pikluje. Jenom vědět, kdo jsme my, a kteří jsou oni? Tady je pár takových:

Ilumináti.
Dle Alana Morisona (a říká to i Karel Gott):
"Náš svět je výsledkem multi-generačního satanského spiknutí. Takzvaných iluminátů. Což jsou obecně bohatí lidé. Rozvrátí víru v milujícího boha a namísto toho podpoří násilí a mravní zkaženost (Satana).
Ilumináti jsou skrytou rukou v pozadí všech kataklyzmat, zahrnující Francouzskou a Ruskou revoluci, komunismus, ekonomický krach 30. let a nacismus.
K tomu, abychom mohli ovlivnit historii, stačí pouhé peníze. Svět se nachází ve zhoubném sevření satanské sekty."
Dobrá, ilumináti jsou boháči, ale kteří? Co ti, kteří zbohatli teprve nedávno? To je nějak naverbují? Nebo se na ně vykašlou? To nejde, To by jinak ilumináti postupem času vymřeli. Co náš nejbohatší Čech, -Ing. Petr Kellner. Je už mezi ilumináty? Není? To bychom si měli stěžovat. V Bruselu? – To bude asi málo.

Světové židovské spiknutí.
Je velmi pravděpodobné, že právě izraelské složky stojí za vypuknutím tzv. "války proti terorismu", když 11. září bezprecedentně zaútočily na dvojčata v New Yorku.
Pravda je, že Izrael je podporován hlavně ze Spojených států. Prsty v tom má pochopitelně vlivná americká židovská lobby. Samozřejmě, že v době leteckých útoků na WTC, uvnitř v budově nebyl nikdo židovského původu. Byli včas varováni. Jak? Přece na tiskopisech Světového židovského předsednictva, poslaných normální poštou. Nejsou blbci, vědí, že e-maily jsou kontrolovány. Nebo, že by v WTC žádný z nich nikdy neseděl?
Ať je to tak nebo tak, samozřejmost světového spiknutí židovstva z toho přímo trčí.

Překvapení z Haló novin
Skutečnými světovými vládci jsou bankéřské kruhy, ti se svojí podlostí se snaží nastolit globální policejní stát.
Velcí kapitalisté mají navíc spoustu následovníků, kteří si naivně myslí, že tito lídři chtějí budovat lepší svět. Tento objev učinili v Haló novinách poté, co si přečetli dílo Nahý kapitalista od W. C. Skousena.
Dle tohoto veledíla je jasné, co tito hnusáci chtějí:
" Den za dnem splétá pavouk jako symbol nové fašistické světové vlády své sítě." Cíl je jediný: " Uvázat k ní každého z nás dříve, než si toho většina z lidí vůbec všimne"!
Je vidno, že v Haló novinách nejsou sečtělí. Jinak by věděli, že pro bankéřské kruhy je správný název ilumináti.

New Orleans byl zlikvidován záměrně.
Bohužel se potvrzují domněnky, že město, které poměrně bez problémů ustálo řádění "přírodního" živlu, muselo být nakonec záměrně potopené. Potápěči vyšetřující roztržené ochranné hráze obklopující New Orleans našli něco, co vzbudilo jejich zájem: Známky ohořelých úlomků ochranného valu pod vodou! Události v New Orleans jsou tak dost možná prvním bodem plánu Ofélie, který má zdecimovat obyvatelstvo Spojených států a nastolit na území Ameriky nový sociální řád (myšleno bankéřsko-fašistický).
Z dobrého zdroje se ví, že nedávné slabé zemětřesení na Chebsku, je také předzvěstí příchodu nového sociálního řádu. Ilumináti zaplatili chebským nevěstkám, aby hodně dupaly.

Reklama


Ale klídek, – je tady Kalki a zlatý věk.
V univerzu se vše po etapách opakuje. Opět, a podle kosmického cyklu již brzy, nastává věk osvícení. Je to něco, o čem se v památkách mnohých civilizací vypráví. Například Májové míní, že zlatý věk nastane někdy mezi roky 2011 – 2012. Také Kalki uvádí stejné datum. Na základě různorodých faktorů (z nichž nejdůležitější je hvězda Moolam a Avatar Kalki a Amma), probudí se v lidech božský DNA-program, a lidstvo začne prožívat život přesně tak jak je, bez ohraničování naší mysli. V takovém prožitku je vše láskou a blažeností, a vše je naprosto dokonalé. Je to přirozený stav člověka, protože lidské tělo bylo zrozeno pro to, aby tímto způsobem žilo. …………Zlotřilí bankéři mají tedy smůlu!